att ladda om

Just nu befinner jag mig i en mellanperiod. Jag är mellan studier, eller kanske ett jobb i Stockholm, om jag inte kommer in på utbildningen och sådant är alltid lite svajigt för mitt självförtroende. Jag kan liksom inte förbereda mig på någonting eftersom jag inte vet. Då blir det att jag går och väntar. Under tiden jobbar jag och sparar pengar och tittar på TV-serier som Game of Thrones. Det blir seriernas sommar. Jag lagar mat och lyssnar på podden "En varg söker sin podd". Jag läser böcker och drömmer om framtiden. Jag laddar för ännu en livsförändring. Jag tycker det är helt ok med en "pay off"-period nu i sommar. Levde loppan i Asien och hade den bästa tiden i livet i fem månader och det lever jag på just nu. I Augusti då är det dags igen och i sommar  får bloggen bli vad den blir helt enkelt <3
 
Right now I find myself in an transmission period. Between Hong Kong and Stockholm. And in between I live during the summer with my parents. Will work and watch TV series. Not great fun but I reload for the next life change. Will try to blog as much as I can <3

backstage

Onsdagens premiär av Backstage höll vad den lovade. Jag och syrran började med bubbel hemma hos henne och sen beställde vi en Uber-taxi. Vi har all anledning att fira. Vi båda har nu en rykande färsk kandidatexamen (fick betyg godkända betyg från HK i veckan) vilket gjorde att kvällen fick ett extra skimmer. När vi anlände serverades det rosèvin, nattbakad grissida på tunnbröd och melon med mynta och senare uppträdde ingen mindre än Wyclef Jean (!) Grymt bra arrangerat Relevent! Premiären höll världsklass och jag fick flera associationer till Hong Kong faktiskt när det kommer till eventets utförande. Dock kände jag mig helt främmande. Jag känner väldigt få göteborgare och har ingen aning om vem som är vem på sådana här event men en kände jag: Frida Zetterström från TV4/Göteborgsposten (tjejen på bild med mig) så riktigt kul att se henne. Sen var det EXTREMT MYCKET FOLK vilket gjorde att man fick ta sig fram med våld. Förra året var det färre utvalda vilket gjorde att man kunde spana bättre och mingla mer. Anyway. Nu är det över och det är fredag. Det blir en lugn kväll för fick hade ju mitt fredagsfirande i onsdags:) 
 
Here are some photos from Wednesday's premiere of Backstage. The served rosé wine and wraps with pork and the world artist Wyclef Jean entertained. A really great evening:)
 
Photos: Fredrik Sundqvist

premiär för backstage

Ikväll är det premiärdags för sommarklubben Backstage bakom Storan. Var där förra gången och stället fullkomligt exploderade av göteborgsbrats, japansk sushi, rosa champagne och till tonerna av DJ Susannes disco hits från 70-talet. Väldigt lyckat. Hade på mig färggranna byxor, Zara-stilettos och blåa naglar. Ikväll blir det svarta naglar, blombyxor från Mango och jacka från Armani. Ni får se bilder imorgon :-)
 
Tonight it is premiere of the summer club Backstage behind Storan. Was there last year and it was a great party that included pink champagne to the sounds of the glorious 70's hits. Pictures comes tomorrow! The two last pictures its from the party last year:)